Mediq Tefa maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq Tefa goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}

Bezorging

Bij ons geldt: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Op de afleverdag kunt u via deze website via track & trace zien hoe laat wij bij u komen bezorgen.

Klik op de knop 'login' en login met uw klantnummer en wachtwoord. Hierna komt u automatisch op uw 'bestelkaart'.
Klik op het tabblad 'bestelgeschiedenis'.
Klik op de order die u wilt volgen. De bestelling klapt open.
Klik op 'track&trace'. U ziet hier hoe laat uw bestelling geleverd wordt.

Pakketten met medische hulpmiddelen: PostNL

Vanaf heden worden pakketten met medische hulpmiddelen aan huis bezorgd door PostNL van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 21.30 uur. Bij het doorgeven van uw bestelling kunt u zelf aangeven welke dag het beste uitkomt. Ook is het mogelijk uw pakket op een ander adres of bij een PostNL-locatie te laten bezorgen. Dankzij de uitgebreide SMS- en e-mail notificaties en Track&Tace- mogelijkheden via de PostNL app en onze website, weet u de avond van tevoren hoe laat de bezorger komt, binnen een tijdsvenster van 2 uur. 
Klik hier om de Post NL-app te downloaden en uw pakket te volgen.

U ontvangt vooraf bericht over het tijdstip van de bezorging 
De avond voor bezorging ontvangt u automatisch een e-mail en/of SMS met het geplande tijdstip van afleveren. In de e-mail en/of SMS staan gegevens waarmee u uw bezorging kunt volgen. Is uw e-mail en/of mobiele nummer nog niet bij ons bekend? Geef het door bij uw bestelling, zodat ook u tijdig kan worden geïnformeerd. 

Niet onnodig lang thuis blijven
PostNL bezorgt uw pakket van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 21.30 uur (tenzij anders afgesproken). Via de PostNL-app of via Track & Trace op www.mediqtefa.nl weet u hoe laat de bezorger precies komt, binnen een tijdsvenster van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang thuis te blijven. 

Tekenen voor ontvangst
Bij aflevering vraagt de bezorger u te tekenen voor ontvangst. Als u niet thuis bent, zal het pakket standaard worden aangeboden bij de buren. Als u dit niet prettig vindt, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Wij zullen het pakket de volgende dag dan opnieuw aanbieden. In alle gevallen krijgt u een kaartje in de bus.

Komt het moment van bezorgen niet uit?

Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - de dag van de bezorging wijzigen, vanaf het moment dat u bericht heeft ontvangen over uw pakket. 

Nieuw: mogelijkheid om uw pakket af te halen via bij één van de 2600 PostNL-locaties
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - er ook voor kiezen om uw pakket af te laten leveren op een PostNL-locatie, waar u het dan zelf op kunt halen. Er zijn ruim 2600 PostNL-locaties in Nederland, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Neem wel een legitimatie mee, anders kan het pakket niet aan u worden meegegeven. 

Track & Trace van PostNL pakketten

Via uw persoonlijke inlog op onze website kunt u via Track & Trace de status van uw pakket opvragen. U kunt uw pakket ook volgen via de PostNL-app. De dag voor de levering is bekend hoe laat wij uw pakket zullen afleveren. Wij werken hierbij met tijdsblokken van twee uur. Als u in uw bestelhistorie klikt op Track & Trace, vindt u de verzendstatus en hoe laat u uw pakket kan verwachten. Indien uw e-mail en/of mobiele nummer bij ons bekend zijn, zult u automatisch worden geïnformeerd over de verzendstatus van uw pakket.

Niet thuis bij de eerste bezorgpoging?
Bent u niet thuis bij de eerste bezorgpoging? Zonder tegenbericht zal het pakket de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Indien dat niet uitkomt kunt u tot 22.00 uur ’s avonds via Track & Trace de dag van bezorging of andere locatie doorgeven.

Niet thuis bij een tweede bezorgpoging?
Indien het ook een tweede keer niet lukt om het pakket op het met u afgesproken adres te bezorgen zal PostNL het pakket terugsturen naar Mediq Tefa. Wij verzoeken u om in dat geval contact op te nemen met onze klantenservice.