Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Veelgestelde vragen over infuustherapie

Als u infuustherapie thuis gaat ontvangen kan er veel op u af komen. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. 

Met uitzondering van uw eigen risico heeft u geen kosten aan deze therapie. Lees meer over de vergoeding van infuustherapie thuis. 

Als u nieuwe materialen voor toediening nodig heeft, kunt u deze bij ons bestellen. Dit kan telefonisch en via onze webshop. Vaak regelt de verpleegkundige van de thuiszorg dit voor u. Als dit niet het geval is, kunnen wij u hier uiteraard ook bij helpen. De materialen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn besteld, ontvangt u de volgende dag. U kunt op de afleverdag via track and trace op onze website zien wanneer wij bij u bezorgen. 

De verpleegkundige die u begeleidt kan vaak uw vragen goed beantwoorden. Natuurlijk kunt u of de verpleegkundige ook contact met ons opnemen als er specifieke vragen over de infuuspomp zijn. 

Wij helpen u graag verder. U kunt ons op werkdagen van 8.15 tot 17.30 uur bereiken via 030 282 12 04 of infuustherapie@mediqtefa.nl. In geval van storingen kunt u ons ook 24 uur per dag, 7 dagen per week op dit nummer bereiken. 

Als u de infuuspomp niet meer gebruikt, volgt u de instructies op de rode sticker op de koffer. Als u of de thuiszorg ons belt, komen wij de infuuspomp weer ophalen. Medicatie en naaldenbekers nemen wij uit veiligheidsoverwegingen niet retour. Restmedicatie kunt u inleveren bij de gemeentelijke afvalverzamelplaats als chemisch afval.