zoeken
BeademingInfuus / TPVMonitoringOSASSlaaponderzoekSlijmuitzuigingThoraxdrainageTracheazorgVoedingKinderproducten

Welkom bij Mediq Tefa

Mediq Tefa is een facilitaire dienstverlener met haar wortels in de medische techniek. Of het nu gaat om luchtwegzorg (respiratoir), dieetvoeding of infuustherapie, onze kennis en ons assortiment medische hulpmiddelen staan volledig tot uw beschikking. Mediq Tefa is onderdeel van Mediq.

Werken voor het welzijn van mensen houdt echter méér in dan het bezitten van kennis van medische hulpmiddelen of voeding. Als medisch dienstverlener moet je van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Een stukje van die toegevoegde waarde willen we u met onze website bieden. U vindt hier onze producten overzichtelijk op een rij in de productcatalogus. Maar ook achtergrondinformatie als brochures, instructiefilmpjes en een lijst met veel gestelde vragen. Ook kunt u te allen tijde inloggen en uw bestelling plaatsen wanneer u dat uitkomt of informatie over uw machtigingen en (eerdere) bestellingen bekijken.


Snel naar...
Wat Mediq Tefa doet
Wat Mediq Tefa levert
Machtigingen
Inschrijven en inloggen
Bestellen
Betalen en declareren
Levering
CPAP-onderhoudsset 2014

KvK nr. 30128606

inloggen

 

 


Inloggegevens opvragen 

Inschrijven (nieuwe klant)

Meer over inloggen

Voorjaarsfeestdagen: bestel op tijd

Het is weer voorjaar. Dat betekent veel vrije dagen door de feestdagen. Om eventuele hinder te voorkomen, vragen wij u uw bestelling op tijd te plaatsen. Zo kunnen wij de levering zoveel mogelijk rondom deze feestdagen plannen.

Lees meer