Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}
  • Kindje beer

    De juiste start

    Uw patiënt wil vaak liever thuis zijn. Daar helpen wij u en uw patiënt graag bij. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Breed en innovatief assortiment 

Ons assortiment infuuspompen is breed. Wij hebben hierdoor vrijwel altijd een oplossing voor specifieke wensen en behoeften. Onze voorraad is groot, waardoor patiënten snel kunnen starten met de infuustherapie thuis. Deze voorraad infuuspompen staat verspreid over het hele land. Veel thuiszorgorganisaties en instellingen hebben onze infuuspompen in consignatie. Zo krijgt de patiënt snel de zorg die hij nodig heeft.

Onze infuuspompen

In ons assortiment zijn alle typen infuuspompen opgenomen. Bent u gewend om met een specifieke pomp te werken? Grote kans dat u deze bij ons vindt. 

INFUUSPOMPENOVERZICHT 

Onze tassen

Wij hebben voor elke mobiele pomp een passende tas, veelal in verschillende uitvoeringen. Uw patiënt is bij ons dus verzekerd van het juiste materiaal. 

TASSENOVERZICHT 


Bereide en onbereide medicatie

U kunt bij ons terecht voor zowel bereide als onbereide medicatie. De medicatie die wij gegarandeerd kunnen leveren vindt u in het medicatieoverzicht. Wilt u intraveneuze medicatie aanvragen die niet in het overzicht staan, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

MedicatieOVERZICHT 


Onze startpakketten

Om het u en uw patiënt gemakkelijk te maken, hebben wij startpakketten ontwikkeld. In een dergelijk pakket vindt u de pomp van uw keuze en alle toebehoren om uw patiënt te laten starten met de infuustherapie thuis. De inhoud van de startpakketten is volledig afgestemd op de desbetreffende infuuspomp, toedieningswijze en medicatie. Deze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld, geschikt voor 3 dagen therapie en waarbij veiligheid en de juiste prijs-kwaliteitverhouding centraal staan. In ons startpakkettenoverzicht vindt u de meest voorkomende startpakketten, infuuspompen en onze wegwijzer om snel tot de juiste keuze te komen.