Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}
  • Welcome home

    Uw zorg compleet

    Wij vullen uw zorg aan met als doel de best mogelijke therapie voor uw patiënt.

Wij vullen uw zorg aan waar nodig

Wij bieden thuiszorgen, ziekenhuizen en instellingen uiteenlopende praktische oplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met een van onze rayonmanagers.

Pompen in consignatie

Om patiënten direct van de aangevraagde infuuspomp en het eventuele startpakket te voorzien, biedt onze consignatieregeling uitkomst. Uw patiënt hoeft niet meer te wachten. In principe kunnen alle medische hulpmiddelen die voor vergoeding in aanmerking komen in consignatie genomen worden. Concreet betekent dit dat u van ons een voorraad infuuspompen en desgewenst startpakketten in uw eigen magazijn krijgt. De grootte van de voorraad stemmen wij gezamenlijk af en leggen wij vast in het contract.

meer over onze consignatieregeling


Training en instructie

Wij kunnen uw zorg aanvullen precies waar u wilt. Zo kunnen wij u ondersteunen om de deskundigheid van uw verpleegkundigen te verhogen op het gebied van infuustherapie, het toedienen van sondevoeding of het gebruik van andere medische apparatuur. Daarnaast zijn wij er voor u als u uw dekkingsgebied wilt verruimen of piektijden moet opvangen. 

meer over onze verpleegkundige ondersteuning


Samen meer zorg naar huis halen

Wij willen mensen in staat stellen thuis het uiterste uit hun leven te halen. Daarom zetten wij ons dagelijks in om meer complexe therapieën veilig en comfortabel naar huis te brengen. In de afgelopen jaren hebben wij samen met specialisten, thuiszorgteams en zorginstellingen steeds meer complexe infuustherapieën, zoals totale parenterale voeding (TPV), veilig en zo comfortabel mogelijk gerealiseerd in de thuissituatie. Wilt u samen met ons meer zorg naar huis halen?

Ontslagservice via één loket

De patiënt kan veiliger en sneller naar huis dankzij onze ontslagservice. Met twee telefoontjes en een formulier is voor infuustherapie thuis alles geregeld. Veelal binnen 24 uur. Wij bereiden de medicatie, leveren de pomp en toebehoren en stemmen alles af met de thuiszorg en het ziekenhuis. Dit proces wordt volledig voor u verzorgd en samen met u op uw maat afgestemd.

meer over onze ontslagservice

Voorverpakte startpakketten

Om infuustherapie op een gemakkelijke en efficiente wijze naar huis te brengen, hebben wij hard gewerkt aan de vormgeving van de startpakketten. In dit document vindt u een handig overzicht van onze infuuspompen en de voorverpakte startpakketten per therapievorm. In al onze voorverpakte startpakketten vindt u veilige naalden in navolging van de Europese richtlijnen.

Download het startpakkettenoverzicht