Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}

Complete service bij vacuümtherapie

Echtpaar

Wij zijn uw partner voor vacuümtherapie thuis. Wij informeren en ondersteunen uw patiënt, denken met hen mee en leveren de apparatuur met toebehoren voor slijmuitzuiging of laag-vacuümuitzuiging in de thuissituatie.

  • Gespecialiseerde klantenservice
  • Gemakkelijk aanvragen via één formulier
  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis
  • Alle zorg via één loket 
  • Verpleegkundige ondersteuning
Verpleegkundige ondersteuning

Onze gediplomeerde en betrokken verpleegkundigen staan voor uw patiënt klaar. Wij zorgen voor de juiste gebruikersinstructie van de uitzuigapparatuur. In geval van nood zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Slijmuitzuiging

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van slijmuitzuigapparatuur en alle toebehoren. Onze dienstverlening is snel en professioneel. Wij hebben een breed assortiment van uitzuigapparatuur, accessoires en disposables. De gespecialiseerde klantenservice staat voor u en uw patiënt klaar om alle vragen te beantwoorden. Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen.


download het aanvraagformulier slijmuitzuiging

Vergoeding

Wij kunnen voor nagenoeg alle zorgverzekeraars leveren. Wij leveren direct bij de patiënt thuis en regelen de financiële afwikkeling. Uw patiënt heeft hier geen omkijken naar. Voor uw gemak hebben wij een overzicht gemaakt van vergoedingen per zorgverzekeraar. Download nu het overzicht.

Laag-vacuümuitzuiging

Wij zetten ons dagelijks in om zorg naar huis te brengen. Zo brengen wij ook laag-vacuümuitzuiging naar huis. Met de Vario 8 en bijbehorende accessoires en disposables bieden wij een mobiele zuigfunctionaliteit voor patiënten in de thuissituatie, die ingezet kan worden voor onder andere maagdrainage.

Vergoeding
Laag-vacuümuitzuiging in de thuissituatie valt onder ziekenhuisverplaatste zorg. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over deze wijze van vergoeding.