Overstappen naar Mediq? Regel het online! 

Heeft u een brief van VGZ ontvangen om over te stappen naar een andere leverancier van sondevoeding en wilt u zich direct aanmelden? Scroll dan naar beneden om uw gegevens in te vullen. 

Hoe werkt het overstappen op sondevoeding via Mediq?

U hoeft alleen maar het overstapformulier in te vullen en op ‘versturen’ te klikken. Daarna neemt onze klantenservice contact met u op en handelen we uw overstap naar Mediq sondevoeding verder af. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens. 

Bestellen bij Mediq Tefa

  • Vergoeding via alle zorgverzekeraars
  • Uw voedingstherapie in vertrouwde handen
  • Ruim 20 jaar leverancier van sondevoeding
  • Voor iedere patiënt een oplossing

Ja, ik wil overstappen

 

Bent u voorschrijver?

Klik dan hieronder om uw patiënt aan te melden.

Wat gaat er veranderen?

Bent u verzekerd bij VGZ en krijgt u, uw baby of uw kind in 2020 sondevoeding via leveranciers Sorgente of Eurocept? Dan wordt de sondevoeding vanaf 2020 niet meer vergoed. Als u overstapt op sondevoeding via Mediq wordt de sondevoeding in 2020 wel vergoed. 

Wordt sondevoeding via Mediq vergoed door alle zorgverzekeraars?

Mediq heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor het vergoeden van sondevoeding. Uw sondevoeding via Mediq wordt dus altijd vergoed.  

Wat voor medische voeding heeft Mediq?

Wij leveren sondevoeding, drinkvoeding, dieetpreparaten en parenterale voeding. Alle soorten medische voeding van Mediq worden vergoed. Onze diëtisten geven u graag tips en uitleg

Hoe ondersteunt Mediq bij voedingstherapie?

Wij zorgen ervoor dat de voeding, voedingspomp en toebehoren bij u thuis geleverd worden. Ook controleren wij voor u de vergoeding bij uw zorgverzekeraar en regelen wij alle administratieve zaken. 

Mediq Tefa maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq Tefa goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.