{{Message}}

Verneveltherapie

Verneveltherapie is ontwikkeld voor mensen met luchtwegklachten die zelf niet goed kunnen inhaleren met een inhalator. Denk hierbij aan jonge kinderen, mensen met ernstige astma, mensen met ernstige taaislijmziekte (cystic-fibrose) en steeds meer ouderen met COPD (chronische bronchitis of longemfyseem). Vernevelen is een manier om ervoor te zorgen dat het medicijn gemakkelijk in uw luchtwegen komt. Om het medicijn goed te kunnen inademen wordt er gebruik gemaakt van een vernevelaar.

Vernevelaar

Het gebruik van een vernevelaar is een effectieve therapie. De vernevelaar is een klein elektrisch apparaat dat ervoor zorgt dat een vloeibare medicijnoplossing omgezet wordt in “nevel” of “mist”.  Uw medicijnoplossing kunt u in de medicijnkamer gieten. Uit de vernevelaar komt het vernevelde medicijn in de juiste hoeveelheid in uw luchtwegen terecht.

Wij helpen u graag zo optimaal mogelijk. Daarom heeft Mediq Romedic een assortiment van vernevelaars die in de loop der tijd flink zijn aangepast op zowel kwalitatief gebied als gebruiksgemak. De vernevelaars zijn compact, bevatten een geluidsdemper en sommigen hebben een accu voor mobiel gebruik. 

Wij ondersteunen u bij uw therapie 

Iedere patiënt heeft verschillende eisen aan een vernevelaar. Daarom ondersteunen wij u bij uw therapie. Wat kunt u nog meer van ons verwachten naast levering aan huis?

• Onze verpleegkundigen geven desgewenst vernevelinstructies aan huis.
• Wij zorgen voor alle administratieve zaken zodat u er geen omkijken naar heeft. 
• Wij leveren ook op alternatieve (vakantie)adressen in Nederland.
• Voor onderhoud of problemen met uw vernevelaar kun u terecht bij onze technische dienst

Wilt u nieuwe toebehoren bestellen, dan helpen wij u ook graag verder. U kunt hiervoor onze gespecialiseerde klantenservice bereiken. 

Kortom, wij staan voor u klaar.